Säkerhetsdörr

Säkerhetsdörr

Till oss kan du vända dig när du söker en dörr som skyddar mot inbrott. Våra modeller går att specialdesigna i den stil du önskar. Du kan välja mellan en klassisk slät säkerhetsdörr eller en modell som tillverkas som en säkrare kopia av den dörr du har i dag. Vi har lång erfarenhet av att tillverka säkerhetsdörrar med ett tidstypiskt utseende och har bland annat anlitats av stadsantikvarier för att återskapa dörrar till kulturminnesmärkta byggnader.

Hos oss kan du få en säkerhetsdörr klass 4

Vi kan tillverka en ytterdörr med säkerhetsklass 3, 4 eller 5. Skillnaden på en säkerhetsdörr klass 3 och en uppgradering till klass 4 är att den lägre klassen är utrustad med mer dubbelplåt på angreppssidan, extra borrskydd och förstärkning samt fler fästpunkter mellan karmen och väggen. Dörrarna förses med ett säkerhetslås från Mottura och kompletteras med ett Assa-lås. En standarddörr är 63 centimeter tjock och den har bättre isolering än de flesta andra modeller på marknaden. Om du beställer en säkerhetsdörr till lägenhet brukar den vara försedd med tittöga, vredsats och mekanisk ringklocka.

Säkerhetsdörr

Snabb montering av din säkerhetsdörr

Oavsett om vi tillverkar och monterar en säkerhetsdörr till lägenhet eller villa så är förfarandet det samma:

  • När du har beställt en dörr ser vi till att den levereras till din adress
  • Vi monterar ner din gamla dörr och forslar bort den om du så önskar
  • Din säkerhetsdörr vägs av och kommer på plats med 16 eller eller 24 betongskruvar
  • Lås, brevinkast och eventuell träimitation monteras
  • Vi utför eventuell målning och monterar låsbeslag samt brevinkast

Köp en säkerhetsdörr till ett bra pris

Vi kombinerar kvalitet med bra priser. Tack vare att vi själva tar hand om tillverkning och montering kan vi hålla nere kostnaderna för våra produkter. När du kontaktar oss förser vi dig gärna med en offert med ditt aktuella pris för säkerhetsdörr. Vårt förslag är förbehållsfritt och om du väljer att beställa från oss tar vi hand om hela processen från mätning och tillverkning till leverans och montering. Vi erbjuder även omfattande garantier i samband med ditt köp av säkerhetsdörr, som 10 års inbrottsgaranti och 5 års funktionsgaranti.

När du köper en säkerhetsdörr av oss får du en skräddarsydd produkt. Vi erbjuder dörrar med 10 års inbrottsgaranti.