Gallergrind

Gallergrindar

En gallergrind är en prisvärd och vacker lösning som i många fall kan förhindra inbrott. Grinden som placeras på yttersidan av dörren ger maximalt med säkerhet för att man ska känna sig trygg i sitt egna hem. Med en gallerigrind från Säkerhetsdörrar sker leveransen och monteringen snabbt och smidigt. Den tar minimalt med plats och ger karaktär till sin dörr som annars kan se lite vardaglig ut.

Gallergrind med personlig utsmyckning

Vi som arbetar med Säkerhetsdörrar vet vilken typ av dörr som passar specifika behov och önskemål. Vi ser till att du får en exklusiv gallergrind med exakta mått för er dörr och har ni önskemål på design eller utsmyckning ser vi även till att fixa det. Vanliga beställningar för utsmyckning av en gallergrind är lilja, kaprifol och jasmin.

Gallergrind

Vi erbjuder er ett bra pris på gallergrind

Våra Säkerhetsdörrar är prisvärda, säkra och monteras snabbt för en smidig arbetsprocess. Vi värdesätter er säkerhet och vill erbjuda er bästa tänkbara service. Går ni i tankarna på att skaffa en gallergrind är det bara att höra av er så att vi kan skicka en offert till er. Därefter kan ni i lugn och ro diskutera ert beslut och sedan återkomma med hur ni vill göra. Vi vill att ni ska känna er trygga i att anlita oss, så att vi kan få er att känna er trygga med vårt arbete.

En gallergrind kan förhindra inbrott. Hos oss hittar du modeller i ett stilfullt utförande och du kan även välja en skräddarsydd design.