Entrédörr

Entréport

En entréport är det första man ser när man är på väg att kliva in i en ny bostad, företagslokal eller butik. Entrén gör och säger mycket, den ska vara snygg, välkomnande och visa respekt för byggnadens övriga arkitektur, men även hålla en viss typ av säkerhetsnivå. Vi som arbetar med säkerhetsdörrar älskar att säga att entréporten är ansiktet utåt för byggnaden och vill hjälpa er hitta den rätta porten som förhöjer utseendet för hela byggnadens struktur. Vi kan det här med dörrar och arbetar alltid på beställning från er som kund. Vi kan hjälpa er återskapa ett befintligt utseende eller bygga upp en helt ny design på entréporten.

Skräddarsydd entréport utifrån era önskemål

Vid ett första möte med oss går vi igenom era önskemål, mått, säkerhetsnivå och UW-värde så att vi vet vilka riktlinjer vi har att arbete efter. Vi tar fram förslag på material bäst lämpad för bostaden, tar hänsyn till era önskemål och skräddarsyr entréporten på er beställning. Innan vi sätter igång kommer vi såklart överens om priset så att ni förstår vad ni betalar för. Beroende på vilket material, mått och utformning ni önskar på er entréport så kan priset variera, men det diskuterar vi med er under processen.

Vi erbjuder ett bra pris på er entréport

Vi vill hjälpa er designa en snygg och välkomnande entréport som passar in i byggnaden. Att skicka iväg en offert är helt kostnadsfritt och där kan ni berätta mer om era tankar, mått på er nuvarande entréport och andra specifikationer som kan påverka priset. Vi skickar sedan en offert till er som ni kan kika igenom när det passar er. Vi vill att ni ska känna er trygga med oss och låter er vara delaktiga genom hela processen. Att ni blir nöjda är det som driver oss, välkomna!

En vacker entréport förhöjer byggnadens design. Vi tillverkar säkra entréportar i enlighet med kundens specifika önskemål.